Dags att renovera hallen

Äntligen har vi tagit tag i det här med att renovera hallen. Så länge som vi har diskuterat om hur vi vill ha det och om vi vill göra det eller inte, så har det äntligen blivit så att vi har tagit tag i saken och det har vi gjort genom att ringa till en byggfirma här i Kalmar, blev Ilgvars Bygg AB, och prata med dem där. Att be dem om hjälp med själva renoveringen.

Det är ganska mycket att göra vid en renovering och även om vi har räknat men en ganska hög kostnad och även med att det ska ta ganska lång tid så är det fullt möjligt att det kommer att ta ännu längre tid ändå. Det är helt enkelt någonting som tar ganska lång tid att göra och någonting som man får låta ta tid. Det är bättre att snickarna från byggfirman är kvar hos oss lite längre och att det verkligen blir en bra och ordentlig renovering än att det går alltför fort och blir väldigt slarvigt gjort.

Jag är verkligen för det här med att behålla kontakten med en byggfirma och att vi dem kunna få hjälp med att hålla efter diverse olika delar. Så som exempelvis byggarbeten och renoveringar via Ilgvars Bygg AB i Kalmar.

Får se hur det blir med Ilgvars Bygg AB men den uppfattning som jag har fått av dem som byggfirma har varit väldigt positiv. Så hoppas verkligen på att det kommer att fortsätta vara lika positivt även när arbetet börjar och när de är klara.

Du gillar kanske också...