Ny altan med hjälp av byggföretag i Mölndal

Hej igen fina läsare! Hur mår ni? Själv mår jag iallafall toppen, nu när jag sitter här ute på min nya fina altan och skriver 🙂 Jag är supernöjd och tänkte att jag nästan måste skriva lite om, och även berömma och rekommendera, ett byggföretag i Mölndal, Partille och Askim (med omnejd) som jag anlitade.

Efter att ha kollat runt lite på byggföretag så blev det till sist så att jag hörde om just det här byggföretaget genom ett par grannar. Senaste halvåret har jag gått förbi deras hus och varit smått avundsjuk på deras nya vackra inglasade veranda. Jag var självklart tvungen att fråga vilka dem hade anlitat och fick då bara höra bra saker om Snickare031 som företaget heter. Proffsiga, trevliga att ha och göra med, noggranna och arbetar effektivt var bara några av lovorden.

Ett tag senare när jag väl hade bestämt mig för att jag ville ha hjälp med att fixa en altan så kollade jag runt med folk online och fick även där massor av positiv recensioner, så valet av byggföretag blev plötsligt ganska lätt för mig.

Snickare031 är ett högt ansett byggföretag och utförde uppdraget jag gav dem effektivt, smidigt och med entusiasm. Dem har många återkommande kunder och jag förstår nu varför. Det som är så bra med det här företaget är att dem åtar sig alla storlekar på uppdrag. Inga jobb för små eller stora. Nu känner jag, iallafall, att jag har hittat mitt go-to byggföretag som jag absolut kommer anlita nästa gång jag behöver hjälp med renoveringar eller snickerier. Näst på listan står köksrenoveringen, vilket jag vet att Snickare031 kommer att fixa galant!

Du gillar kanske också...