Byggfirma i Staffanstorp

Hej igen! Idag tänkte jag faktiskt rekommendera en byggfirma i Staffanstorp, Lund och Dalby – nämligen Thomas Jansson Golv & Snickeritjänst AB. Som ni vet så handlar det ju för det mesta om hem och trädgård här på min blogg, vilket är något som jag verkligen älskar att skriva om. Jag är en sådan som gillar att ha små projekt att jobba med hela tiden, både inom- och utomhus. Dock så är storleken på dem här projekten inte så stora och då är det ju oftast något som man känner att man klarar av som oerfaren och ensam. Ibland så händer det dock att jag går runt och tänker på dem lite större projekten – renovera köket och bygga altan ut mot trädgården bland annat. Det är här Thomas Jansson Golv & Snickeritjänst kommer in i bilden. Först på listan stod faktiskt köket, då det antagligen är den platsen i huset där jag spenderar mest tid och för att vara ärlig så har det varit rejält slitet under en längre tid nu.

Jag bestämde mig för just den här firman för att jag har hört mycket gott om Thomas Jansson och hur han jobbar. Byggfirman erbjuder tjänster inom det mesta inom byggarbeten, golvläggning och kakel och klinkers och det är Thomas Jansson själv som äger och driver företaget. Han jobbar själv, men hyr in extern hjälp då det behövs så att det inte blir några oroligheter för kunden och ser till att alla förväntningar och önskemål uppnås. Jag tyckte att köksrenoveringen utfördes på ett väldigt professionellt och noggrant sätt. Thomas stod absolut för bra kundservice och jobbade effektivt och entusiastiskt. Kan varmt rekommendera den här byggfirman till både stora och små projekt!